Известие

Collapse
No announcement yet.

ремонти и подобрения по алфа 166 - с цени

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Когато имах забила сонда чернееше, сега си седи същия, както когато забърсах чашката.

Comment

• Алфунката е при бояджията ... баси кефа...за цялостно освежаване ....
      Ще има снимки като излезе ....

Comment

• Първоначално публикувано от CHEFO666 Покажи съобщение
        Алфунката е при бояджията ... баси кефа...за цялостно освежаване ....
        Ще има снимки като излезе ....
        Сподели цената на "баси кефа" деее...
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Спирачни маркучи - 28 лв
          Филтър на купето Текнеко - 17 лв
          Труд 25 лв
          Алфа 166 2.4 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
            Сподели цената на "баси кефа" деее...
            Чисто нова кола..като от магазина.....страхотен е ....
            Баси кефа е 1000лв....за наши хора.....като в това влиза всичко....имах спукани брони,луфтове разни,боя,работа....
            Доволен съм....
            Attached Files

Comment

• Браво,браво..снимките са лоши но се вижда ефекта!
              С удоволствие да я шофираш и по-малко олигофрени да си отварят вратите в твоя автомобил...и далечно спиране до оградата в големите магазини
              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Да си беше пръснал и праговете става супер.
                http://clubalfaromeo.com/forum/showp...postcount=1211
                sigpic
                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                  Браво,браво..снимките са лоши но се вижда ефекта!
                  С удоволствие да я шофираш и по-малко олигофрени да си отварят вратите в твоя автомобил...и далечно спиране до оградата в големите магазини
                  Супер...мерси човече.
                  Да снимките са с тлф правени.....тия дни ще сложа и 17ките .... и те минаха през боята....страхотно станаха....
                  Колкото и да е пазиш......тя простотията не ходи по дърветата ....

Comment

• Важно е да те кефи - след баси кефа -.
                    166 2.4JTD-00г.

Comment

• Мдааа прагове и броня с цвета особено сива..направо спи
                      Но колкото толкова
                      Абеее направо си е за почерпка нова кола тъй да се каже

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                        Да си беше пръснал и праговете става супер.
                        http://clubalfaromeo.com/forum/showp...postcount=1211
                        Малееее....верно....уникално е така....супер....малко ме фана яд ...май не трябваше да е виждам тая снимка....

Comment

Малееее....верно....уникално е така....супер....малко ме фана яд ...май не трябваше да е виждам тая снимка....
                          Е, то не е късно Ще я погледнеш още 2-3 пъти и обратно при бояджията А и няма никакъв проблем да се пръснат на място без разглобяванка
                          sigpic
                          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Чисто нова кола..като от магазина.....страхотен е ....
                            Баси кефа е 1000лв....за наши хора.....като в това влиза всичко....имах спукани брони,луфтове разни,боя,работа....
                            Доволен съм....
                            Колега сподели къде и колко взимат на детайл ако не е тайна че и аз трябва да правя задна броня заради некадърници. Може и на лично ако сметнете че е реклама.
                            Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000

Comment

• Първоначално публикувано от Fr0sT Покажи съобщение
                              Колега сподели къде и колко взимат на детайл ако не е тайна че и аз трябва да правя задна броня заради некадърници. Може и на лично ако сметнете че е реклама.
                              Искам и аз да знам, знае ли човек кога ще му се наложи.
                              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Супер е станала колата. И аз имам забележки, главно по броните, но си ползвам колата ежедневно в града и не мога да и треперя постоянно.

Comment

Working...
                                X